100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

Goede vriendin Patty Brard: ‘We hebben een relatie met elkaar gehad. Een liefdesrelatie’

Patty is meerdere keren getrouwd geweest en zij heeft veel partners gehad, maar wij wisten niet dat zij ook een relatie met een vrouw heeft gehad.

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en supergezellige tv-persoonlijkheid. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Patty helemaal geen Patty heet. De echte naam van Patty is namelijk Petula Louise Brard. Die zag je waarschijnlijk niet aankomen! Ze vond de naam Petula vreselijk en heeft er later Patty van gemaakt. De ouders van Patty hebben haar vernoemd naar de Engelse zangeres Petula Clark.

Gaybar

Patty is inmiddels een aantal jaren gelukkig getrouwd met haar grote liefde, Antoine, maar daarvoor had Patty geen geluk in de liefde. Na de scheiding met haar derde echtgenoot gooide zij het over een andere boeg. Patty kwam vaak in de gaybar die Francis Rood runde en daar leerden de twee elkaar kennen. ‘Daar kwam Patty vaak langs en zo zijn we dikke vriendinnen geworden’, zegt ze tegen Veronica Superguide.

Liefdesrelatie

De twee werden niet alleen vriendinnen, maar het meer dan dat. ‘We hebben zelfs nog een relatie met elkaar gehad. Ja, een liefdesrelatie. Ik denk dat ik de enige vrouw ben waar Patty ooit een relatie mee heeft gehad. Dat is bij mij in de bar ontstaan. Dan ga je eens een hapje eten samen en van het een komt het ander’, vertelde Francis.

Toch bleken Patty en Francis niet voor elkaar bestemd te zijn. ‘We zijn driekwart jaar samen geweest, maar toen bloedde het een beetje dood. Toen kwam haar huidige man Antoine, dat vond ik ook goed, en is onze relatie overgegaan in vriendschap. Ik vond het heel mooi dat ze Antoine ontmoette, tijdens een boottochtje met gemeenschappelijke vrienden. Hij past bij haar, is niet van de sensatie en geeft haar rust.’

Een grote lieverd

Francis is nog altijd een hele goede vriendin van Patty. Zij legt uit dat iedereen de grove uitspraken van Patty soms met een korreltje zout moet nemen. ‘Patty is de vrouw die iedereen thuis wil hebben. Zij houdt zo van gezelligheid… Kussentjes, kaarsjes aan, lief, relaxed… Op tv is ze weleens anders, maar in het echt is het een grote lieverd.’

Bron en Beeld: Veronica Superguide

Delen

Meer over Patty Brard

Emotionele Patty Brard open over het gemis van dochter Priscilla
Emotionele Patty Brard open over het gemis van dochter Priscilla
WAUW: Patty Brard overladen met complimentjes na delen van jeugdfoto
WAUW: Patty Brard overladen met complimentjes na delen van jeugdfoto
Lees alle artikelen over Patty Brard