100%NL Magazine Patty Brard
Delen

Patty Brard: “Het is een spannende dag vandaag..”

Patty Brard deelt vandaag een bericht op haar Instagram die veel vragen oproept bij haar volgers...

Patty Brard

Patty Brard is een icoon in de Nederlandse entertainmentwereld. Ze sprong in de schijnwerpers als één van de leden van de populaire meidenband Luv’ en sindsdien heeft haar ster nooit meer gedimd. Of ze nu zingt, presenteert of verschijnt in realityshows, Patty doet het met flair, humor en een onmiskenbare aanwezigheid. Door de jaren heen heeft ze een diversiteit aan projecten op haar naam staan, en blijft ze een geliefd figuur in de Nederlandse media.

Patty is al jaren getrouwd met haar grote liefde Antoine. Uit een eerdere relatie heeft Patty ook nog een dochter Priscilla, met wie ze sinds een aantal jaar weer goed contact heeft. Laatst deelde Patty nog een liefdevolle foto samen met haar man, dochter en schoonzoon. Die foto zie je hier.

Spannende dag

Patty wordt vaak geroemd om haar waanzinnige looks. Ze ziet er altijd tiptop uit en draagt vaak de mooiste kleding. Vooral na de gigantische afvalrace van Patty zit de presentatrice lekkerder dan ooit in haar vel en dat laat ze maar al te graag zien! Ook vandaag deelt ze weer een prachtige foto op haar Instagram met een hele mooie outfit aan. Alhoewel de foto er prachtig uitziet, laat de beschrijving bij de foto veel vraagtekens achter bij haar volgers. Zo schrijft ze: “Het is een spannende dag vandaag… maar ook dat kunnen we aan toch?!” Wat voor spannends Patty vandaag moet ondergaan is nog niet duidelijk. Je ziet het hele bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cxsb_8cMxGQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
Lees alle artikelen over Patty Brard