100%NL Magazine

Patty Brard stuk zelfverzekerder na enorm gewichtsverlies

Hoewel Patty zich voorheen een stuk ongelukkiger voelde met haar ongezonde lichaam, lijkt zij nu helemaal tevreden te zijn met zichzelf.

Tevreden

Patty Brard ziet er al een aantal jaar super goed uit en is nu dan ook eindelijk tevreden met haar eigen lichaam. Dat was een paar jaar geleden namelijk wel even anders. Nadat Patty’s contract bij SBS niet werd verlengd, besloot ze naar Ibiza te verhuizen en daar aan zichzelf te werken. Al een tijdje probeerde zij wat kilo’s kwijt te raken, maar het wilde maar niet lukken. In 2018 besloot Patty voor een maagverkleining te gaan en dat is voor haar de beste beslissing ooit geweest. Patty viel daarmee zo’n 35 kilo af.

Zelfvertrouwen

Ondanks dat het na de operatie constant hard aan jezelf werken is, je altijd moet blijven opletten en je je ziek gaat voelen wanneer je te veel of te slecht eet, bleef Patty doorzetten. Hierdoor kreeg zij alvast een stuk meer zelfvertrouwen, die de periode daarvoor even verdwenen leken te zijn. ‘Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nu wel een stuk zekerder ben over mijn eigen lichaam dan toen ik voller was’, laat zij weten aan LINDA. Met een voller lichaam bedoelt Patty niet gelijk dat dat niet mooi is. Zij probeert daar alleen mee te zeggen dat zij zelf voller was op de verkeerde manier.

Bewust leven

Een aantal jaar geleden wilde Patty misschien graag afvallen en gezond leven, maar ging zij nog niet bewust met haar eigen lichaam om. Iets wat zij nu belangrijk lijkt te vinden. ‘Ik drink de hele dag door warm water. Ik ben altijd bezig met smeren en met sporten. Alhoewel, sporten kan wel iets meer’, laat zij lachend weten.

Bron en Beeld: LINDA