100%NL Magazine O'G3NE
Zie ook:
Delen

O’G3NE: het is niet de bedoeling dat één van ons plotseling zwanger wordt

De zussen Lisa, Amy en Shelley van Og3ne stonden in 2007 op het Junior Eurovisiesongfestival, wonnen in 2014 TVOH en haalden op het Songfestival van 2017 de elfde plaats. Nu komen ze na een roerige periode terug op de dansvloer van DDD én met een prachtig nieuw album!

Zeiden jullie gelijk jaaaaa tegen Dance Dance Dance?

Amy: “We wilden het allemaal doen. We keken ieder jaar, maar het was met de agenda niet te doen. Gelukkig wisten we het ver van tevoren en konden we het in de agenda blokken. Het is zo’n gaaf avontuur, echt heel vet!”

Jullie zien er nog niet helemaal afgepeigerd uit, hoe kan dat?

Shelley: “We hebben van tevoren geprobeerd vaker te sporten om die conditie op te krikken. Maar de eerste weken waren echt zwaar. Dan krijg je basistrainingen voor alle verschillende dansstijlen.”

Lisa: “Wel heel leuk. Zwaar is niet altijd negatief.”

Shelley: “Uitdagend! We zijn heel competitief en willen het beste uit onszelf halen. Mensen weten dat het niet ons vak is, dus die druk ligt anders.”

Merk je dat door relaties de werkverhoudingen veranderen?

Lisa: “We doen er ons best voor om dat goed te houden. Natuurlijk heb je de uitdaging dat de focus bij de groep moet blijven. Maar soms staat je hoofd even niet naar werk.”

Shelley: “We zorgen ervoor dat als je vrij hebt, dat je ook echt vrij bent en kunt doen wat je wilt. Echt even quality time met je partner.”

Amy: “Maar zij begrijpen alle drie ook als het anders is. Ze zijn bekend met the scene.”

Lisa: “Mijn vriend is streamer, hij vlogt voornamelijk over games. Shelleys vriend is muzikant en Amy’s vriend werkt zelfs bij ons in de theaterproductie. Het is fijn dat je je verhaal thuis kunt delen, dat ze begrijpen wat er speelt.”

Hebben jullie afspraken gemaakt over eventuele gezinsuitbreiding?

Shelley: “Daar hebben we het natuurlijk wel over gehad. Je wilt aan je carrière blijven werken, maar je kunt ook niet altijd alleen daarmee blijven doorgaan. Op een gegeven moment moet je kunnen zeggen: ik wil tijd en aandacht geven aan een gezin. Die ruimte moet er zijn. We willen allemaal heel graag kinderen. Maar het is niet de bedoeling dat één van ons plotseling zwanger wordt. Natuurlijk weten we allemaal dat het kán gebeuren.”

Lisa: (lacht) “Sorry, je hebt even geen werk…”

Shelley: “We weten dat we op latere leeftijd allemaal huisje, boompje, beestje willen, dus daar hou je wel rekening mee.”

Wat zijn de vakantieplannen?

Amy: “In augustus hebben we twee weken vakantie. Dan is Dance Dance Dance voorbij en kunnen we even op adem komen.”

Lekker met z’n zessen in één huis?

Alle drie lachend: “Neeee, dan is het wel even goed geweest met elkaar!”

Delen