100%NL Magazine Ruinerwold
Delen

Prachtig babynieuws voor Edino van Dorsten!

Prachtig mooi babynieuws voor Edino van Dorsten, een van de kinderen van Ruinerwold. Het leven lacht hem toe!

De kinderen van Ruinerwold

Heel Nederland keek in 2021 met ingehouden adem naar de indrukwekkende documentaire ‘De Kinderen van Ruinerwold’. Tijdens deze documentaire vertelden de vier oudste kinderen (Shin, Mar Jan, Edino en Israël) hoe hun jeugd er uit zag, over de verschrikkelijke herinneringen die zij hebben aan hun vader en hoe zij de toekomst zagen.

Sinds de afleveringen van de documentaire is er veel veranderd. Zo won de docu de Gouden Televizier-Ring, werd er een gigantisch geldbedrag voor de kinderen opgehaald en hebben ze de draad van het leven weer opgepakt.

Babynieuws voor Edino

Één van de kinderen van Ruinerwold is Edino. In 2010 verliet Edino voorgoed zijn gezin. Alhoewel hij verlost was van het verschrikkelijke misbruik en mishandeling brak er voor Edino daarna ook een lastige periode aan. Hij had immers niets. Gelukkig zijn we inmiddels een aantal jaar verder en heeft Edino zijn leven weer opgepakt. En hoe! Hij is al een aantal jaar heel erg gelukkig met zijn vriendin Sascha en een lieve vader voor zijn twee kinderen, die hij kreeg uit een eerdere relatie. Nu is Edino nog vader van twee kinderen, maar binnenkort komt daar een kindje bij! Edino en Sascha verwachten samen een kindje!

In oktober worden wij papa, mama, zus en broer van een klein lief wondertje. We kijken enorm uit naar de slapeloze nachten, de volle luiers en de onvoorwaardelijke liefde die wij tot het einde aan elkaar kunnen geven. Al hopen we wel dat de slapeloze nachten van korte duur zijn.

Dit prachtige bericht deelt Edino bij een aantal lieve kiekjes samen met zijn vriendin en kinderen. Wat een geweldig nieuws voor hen! Wij feliciteren Edino en Sascha met dit geweldige nieuws!

Bron en Beeld: Instagram Edino van Dorsten

Delen