100%NL Magazine Estavana
Zie ook:
Delen

Volgers reageren massaal onder prachtig kiekje Estavana en Jesslynn

Van alles wat Estavana deelt, krijgen wij een lach op ons gezicht. Dit keer is het weer een prachtige foto met haar vader en lieve dochter.

Estavana en Rafael

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ De rest is geschiedenis.

Liefdevolle foto

Estavana deelt regelmatig foto’s op Instagram en bijna 300.000 mensen genieten daar keer op keer van. De leukste foto’s zijn die met haar mooie gezin. Dit keer deelde Estavana een foto met haar vader Willem en haar lieve dochter Jesslynn. Zij gingen samen naar de kermis en zo te zien heeft Jesslynn een leuke knuffel gewonnen. Volgers reageren lovend onder dit leuke kiekje. ‘Een prachtige foto’ en ‘Wat een super lieve foto’, zijn wat reacties. Heerlijk om dit geluk te zien!

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman.

Delen

Meer over Estavana Polman

AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: 'Ons zonnetje'
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: ‘Ons zonnetje’
Lees alle artikelen over Estavana Polman