ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Estavana deelt mierzoete foto met Jesslynn: ‘Mijn liefde’

De volgers van Estavana Polman smelten weg bij het zien van het mierzoete kiekje van moeder en dochter.

Estavana Polman

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ De rest is geschiedenis.

Samen hebben Rafael en Estavana een heel leuk gezin. Uit een eerdere relatie heeft Rafael een zoon met Sylvie Meis: Damiàn. Damiàn en Estavana kunnen het onderling gelukkig heel goed vinden, en dat levert vaak leuke foto’s op. Zoals dit heerlijke kiekje van Estavana en Damiàn, de volgers vonden de foto geweldig!

Rafael en Estavana hebben samen een prachtige dochter: Jesslynn, het oogappeltje van het gezin!

‘Mijn liefde’

Hoewel Estavana gezegend is met twee hele leuke mannen in haar leven staat haar kleine dochter toch echt wel op nummer 1. Moeder en dochter zijn onafscheidelijk en lijken daarnaast ook nog eens op elkaar!

Op Instagram deelt Estavana een zoete foto van zichzelf samen met Jesslynn. ‘Mijn grote liefde’ schrijft de apetrotse Estavana bij het kiekje.

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Estavana

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman