100%NL Magazine Quinty Trustfull
Zie ook:
Delen

ZIEN: Quinty Trustfull en Moïse genieten van moeder-dochter tijd

Als voor iemand familie en vrienden bovenaan staat, is het Quinty Trustfull wel. De Koffietijd-presentatrice geniet zo van de tijd met al haar geliefden om zich heen.

Familie

Quinty Trustfull is een echt familiemens. Zij is dan ook zo gek op de tijd die zij samen met de hele familie doorbrengt. Juist voor de presentatrice is het een tijdje extra moeilijk geweest om al haar geliefden steeds bij haar te hebben. Haar zoon Kayne studeerde jaren in Amerika, Quinty en haar man woonden een periode op een heel andere plek in Amerika en hun dochter Moïse woont in Nederland. Nu het hele gezin weer terug is in Nederland, is dat voor Quinty een extra geluksmomentje. Zij vertrok gisteren met daar dochter naar een prachtig landgoed in Amsterdam. Even een dag en nacht wat me-time met z’n tweeën.

Me-time

Quinty en Moïse zijn beiden twee hele bezige bijen. Moïse heeft al flink wat jaren een eigen kledingwinkel en samen met twee vriendinnen openden zij laatst een eigen restaurant in Amsterdam, genaamd ‘Poppy’s’. Quinty zelf is, buiten de zomerperiode, dagelijks te zien in ‘Koffietijd’. Wanneer zij dit niet presenteert, is zij wel iets anders aan het doen dat haar blij maakt. Moeder en dochter kwamen gisteren aan in een prachtige kamer in Landgoed Duin & Kruidberg. Samen zijn zij een middagje gaan fietsen, zijn zij gaan lunchen op het strand, hebben zij genoten van de rust in de heerlijke tuin en kregen zij ‘s avonds een heerlijk diner voorgeschoteld in diezelfde tuin. Het weer zat in ieder geval mee en met het gezelschap zat het ook wel goed. Echt even een minivakantie voor moeder en dochter dus. En dat zo dicht bij huis. In hun Instagramstory plaatsten zij wat foto’s.

Benieuwd naar de foto’s die Quinty deelde? Je ziet ze hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull en Moïse Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull 'Zo onbeschrijfelijk mooi'
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull ‘Zo onbeschrijfelijk mooi’
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull