100%NL Magazine Quinty
Zie ook:
Delen

Quinty Trustfull dolgelukkig: ‘Mijn gezin is weer compleet!’

Presentatrice Quinty Trustfull is helemaal door het dolle heen. Op Instagram jubelt ze: 'Mijn gezin is weer compleet!'

Gezin Quinty Trustfull

Heel veel Nederlanders worden iedere dag rustig wakker met een lekker kopje koffie, KoffieTijd én met presentatrice Quinty Trustfull. De goedlachse presentatrice is al sinds 2010 bij KoffieTijd te zien en niet meer weg te denken van de buis!

Al jarenlang is Quinty getrouwd met haar grote liefde: voetballer Orlando Trustfull. Het gelukkige stel heeft twee kinderen: dochter Moïse en zoon Kayne.

Zoon Kayne

Quinty’s man Orlando Trustfull heeft een professionele voetbalcarrière achter de rug en ook zoon Kayne timmert aan de weg om professioneel sporter te worden. Daarom verbleef hij maar liefst bijna 5 jaar in Amerika om zijn droom waar te maken.

Met haar beide kinderen heeft Quinty een ontzettend goede band. Een tijdje geleden schreef Quinty nog over haar zoon: ‘Hou zo ongelofelijk veel van je, en we zijn super trots op je hoe je alles doet in het leven, al bijna 4 jaar op de Universiteit in Amerika, je bent een kanjer en een goed mens!’ schreef Quinty bij een paar lieve foto’s van haar zoon.

Dolgelukkig!

Natuurlijk heeft Quinty haar zoon altijd gestimuleerd om zijn droom achterna te jagen, maar toch blijft het een moeilijk iets om als moeder je zoon zoveel te moeten missen. Quinty is daarom door het dolle heen dat zoon Kayne terug is op Nederlandse bodem.

Bij een liefdevolle foto van de twee schrijft ze: ‘Trotse moeder. zoals jullie weten ben ik echt een familie mens, en nu onze lieve zoon @kaynetrustfull na bijna 5 jaar Amerika weer thuis is ben ik helemaal happy!! Mijn gezin is weer compleet! Veel knuffelen, samen eten, kletsen en gezelligheid.’

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: 'Dat is uniek'
Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: ‘Dat is uniek’
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull