100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje

Niet alleen Rachel, maar ook andere familieleden waren het afgelopen weekend in Brasserie Casa Hazes te vinden. Hoe leuk is dat?

Rachel Hazes

Rachel Hazes, wie kent haar niet. Er gaat geen week aan ons voorbij dat we Rachel of een van haar familieleden voorbij zien komen in de media. En dat is niet voor niets, want de Hazes-familie is wellicht de meest besproken familie van Nederland.

Casa Beense

Enkele maanden geleden nam Rachel het restaurant Casa Beense in Torremolinos over. Zij toverde dit restaurant om tot Brasserie Casa Hazes en hier is zij nu dan ook dagelijks te vinden.

Familiebezoek

Niet alleen Rachel is trots op de zaak die zij heeft overgenomen in Spanje, maar ook de hele familie Hazes is trots en blij. Het afgelopen weekend kwam André’s jongere broer Theo gezellig langs en dat vraagt natuurlijk om foto’s. Hij poseerde samen met het standbeeld van zijn broer, die middenin de zaak staat, maar hij maakte ook een foto met Rachel.

‘Hoog bezoek afgelopen weekend! Niemand minder dan André’s jongere broer Theo kwam gezellig langs! Proost Theo’, is te lezen op de Facebook-pagina van Brasserie Casa Hazes. Er wordt leuk en liefdevol onder deze foto gereageerd. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk dat Theo even een kijkje nam in het restaurant. Wat zal hij trots zijn!

100%NL Magazine Casa Hazes

Bron en Beeld: Facebook Brasserie Casa Beense

Delen

Meer over Rachel Hazes

Rachel Hazes in diepe rouw: 'Ik wist niet dat ik nog zoveel tranen had'
Rachel Hazes in diepe rouw: ‘Ik wist niet dat ik nog zoveel tranen had’
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Lees alle artikelen over Rachel Hazes