100%NL Magazine Estavana en Rafael
Zie ook:
Delen

Rafael en Estavana delen romantische kiekjes: ‘Mijn leven’

Het afgelopen weekend werd Rafael van der Vaart alweer 40 jaar en dus werden er romantische kiekjes op het web gegooid!

Estavana en Rafael

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ Gelukkig hebben ze elkaar leren kennen en zijn ze nu heel erg gelukkig samen!

Kinderen

Samen heeft het stel een hele schattige dochter: Jesslynn van der Vaart. De 5-jarige Jesslynn lijkt als twee druppels water op haar papa en is echt om op te vreten. Een paar dagen geleden was het nog een ontzettende spannende dag voor Jesslynn, want toen had ze haar allereerste schooldag in Roemenië, waar haar moeder nu handbalt.

Uit een eerder huwelijk met Sylvie Meis heeft Rafael een zoon: Damián. Net als zijn vader is Damián ook een hele goede voetballer. Hij voetbalt nu voor het Deense Esbjerg. Damián is veel bij Rafael, maar ook bij Sylvie. Heel fijn voor iedereen is dat Sylvie en Estavana het heel goed kunnen vinden samen. Zo vieren ze samen Kerst en de verjaardag van Damián. Dat is goed te zien op deze foto’s.

Romantische kiekjes

Het afgelopen weekend vierde Rafael alweer zijn 40e verjaardag. Een hele mijlpaal die het stel natuurlijk niet zomaar aan hen voorbij kan laten gaan. Rafael deelde daarom een té zoete foto waarbij hij een kus krijgt van zijn allergrootste liefde: dochter Jesslynn. ‘No better way to celebrate your birthday than with your loved ones’, schreef hij bij het kiekje. Rafael straalt! En hoe kan dat ook anders, als je zo gefeliciteerd wordt.

Ook Estavana deelde een romantisch kiekje op haar Instagrampagina. ‘Gefeliciteerd knapperd! Leeftijd is maar een getal haha’, schreef de blondine. De reacties stromen binnen voor het gelukkige stel. Wij hopen dat Rafael een hele fijne verjaardag heeft gehad!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Estavana en Rafael, Gala

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman

Meer over Rafael van der Vaart

AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
OH NO: Rafael en Sylvie samen naar het ziekenhuis
OH NO: Rafael en Sylvie samen naar het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart