ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine

Rafael van der Vaart emotioneel “Ik mis het gezinsleven met Estavana”

Estavana Polman en Rafael van der Vaart leven momenteel gescheiden van elkaar... Hij vertelt over zijn gemis.

Estavana en Rafael

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ Gelukkig hebben ze elkaar leren kennen en zijn ze nu heel erg gelukkig samen!

Kinderen

Samen heeft het stel een hele schattige dochter: Jesslynn van der Vaart. De 5-jarige Jesslynn lijkt als twee druppels water op haar papa en is echt om op te vreten. Uit een eerder huwelijk met Sylvie Meis heeft Rafael een zoon: Damián. Net als zijn vader is Damián ook een hele goede voetballer.

Gescheiden van elkaar

Estavana Polman en Rafael van der Vaart leven momenteel gescheiden van elkaar. De handbalster woont momenteel in haar nieuwe woonplaats Boekarest in Roemenië, zonder Rafael. Estavana woont niet helemaal alleen in de Roemeense hoofdstad. Haar dochter Jesslynn is meeverhuisd. “Leuk is anders”, zegt Rafael in weekblad Story. “Ik ben wel een paar keer een week naar Roemenië geweest. Maar het fijne familiegevoel heb je natuurlijk niet. Ik mis het gezinsleven met Estavana.”

 

Bron: Story, Shownieuws. Beeld: ANP