100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Eigen realityshow voor Gerard Joling? Dit zegt hij er zelf over

Al dagen gaat het rond: Gerard Joling zou een eigen realityshow krijgen. Nu zegt hij zelf of dat waar is en wat hij ervan vindt.

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en op tv is hij veel te zien. Samen met Gordon heeft Gerard meerdere programma’s gemaakt onder de naam ‘Geer & Goor’. Gerard is dit jaar ook weer te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram en daar vermaakt hij zijn volgers rijkelijk mee.

Eigen realityshow

Veel BN’ers hebben een eigen realityshow gehad. Denk aan Patty Brard, De Bauers en Roy Donders. RTL bevestigde dinsdag dat Gerard Joling misschien ook een realityshow zal krijgen. ‘Daar is wel over gesproken, maar het is al maanden geleden’, vertelde Gerard in de 538 middagshow met Frank Dane. ‘Er is inderdaad over verschillende programma’s gesproken, waaronder een reallifesoap.’

‘Ja, ik zou het enig vinden. Voor mij is het al twintig jaar geleden dat ik dat in mijn eentje heb gedaan.’ Gerard heeft het hier over het programma Only Joling. Dit programma werd uitgezonden op de zender Yorin. ‘Je weet natuurlijk nooit: wordt dat weer een succes?’ Ook vraagt Gerard zich af wie er allemaal nog geïnteresseerd zijn in het alleenstaande leven van Gerard Joling. ‘Ik heb geen idee. Ik denk wel dat er genoeg gebeurt in mijn leven om het te kunnen doen.’ Wij zouden het in ieder geval geweldig vinden.

Bron en Beeld: De 538 Middagshow met Frank Dane

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling