100%NL Magazine Renate Gerschtanowitz

Renate Gerschtanowitz gaat ver terug in de tijd met gezinsfoto

Na de verjaardagen van Renate en Winston hun twee kinderen, staat zij even stil bij het feit hoe groot en oud zij worden.

Trots

Voor Renate en Winston Gerschtanowitz vliegt de tijd als het om de leeftijd van de kinderen gaat. Ongeveer 3 weken geleden werd hun jongste zoon twaalf en gisteren mocht hun oudste zoon alweer veertien kaarsjes uitblazen. Iets om voor Renate echt even bij stil te staan, want zij weet nog zo goed hoe het was toen de kinderen zo klein en jong waren. ‘Voelt als gisteren deze foto. Ze zijn nog steeds mijn allergrootste trots’, schrijft Renate bij de prachtige foto, die flink wat jaren terug is genomen.

Vakantie

Renate, Winston en hun zoons Julian en Benjamin zijn vorige week teruggekomen van een welverdiende vakantie in Kroatië. Hier plaatste zij een reeks prachtige foto’s van, waarbij duidelijk te zien is dat het gezin enorm heeft genoten. Julian en Benjamin zijn echt enorm gegroeid en veranderd ten opzichte van de foto die Renate nu op Instagram plaatst. Wat een mooi gezin is het toch.

Bron en Beeld: Instagram Renate Gerschtanowitz