René Froger deelt uniek kiekje met oudste dochter en kleindochters!
Zie ook:
Delen

René Froger deelt uniek kiekje met oudste dochter en kleindochters!

Dat René ongelooflijk trots is op zijn kinderen en kleinkinderen, blijkt maar weer uit de foto die hij nu plaatst. Wat leuk om zijn oudste dochter en kleindochters te zien.

René Froger

René Froger is bekend als Nederlands zanger en medeoprichter van De Toppers. Froger heeft in zijn carrière veel succesvolle hits gehad en behoort zelfs tot de bestverkochte artiesten van Nederland. In 1991 trouwde René met Natasja en samen kregen zij twee kinderen: Maxim en Didier. Uit een eerder huwelijk kreeg René zijn twee andere kinderen: Natascha en Danny. Inmiddels zijn René en Natasja al meerdere keren opa en oma geworden. Wij genieten dagelijks van de leuke en mooie foto’s die de hele familie deelt.

Oudste dochter

Op het Instagramaccount van René zien wij veel foto’s voorbijkomen van werk of familie. Dit keer deelde hij een prachtige foto met zijn vrouw, oudste dochter en twee kleinkinderen samen. ‘Ik ben zo trots op mijn dochter @nataschafroger Geweldige moeder, samen met @thijsietim voor onze prachtige kleindochters Charlie en Kaycee’, schrijft hij erbij. Het geluk spat er echt vanaf en iedereen straalt. Wat heeft trotse opa René toch een mooie dochter en hele mooie kleindochters.

Volgers reageren lovend onder deze prachtige post. ‘super lief. Wat een mooie en prachtige familie. Iets om onwijs trots op te zijn. Geniet maar van elkaar. En wat een mooie foto’ en ‘Wat een prachtige familiefoto, allemaal heel knap, zegeningen’, zijn twee reacties. Wij zijn het er volkomen mee eens.

https://www.instagram.com/p/CynsgHzov53/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram René Froger

Delen

Meer over Rene Froger

René Froger verrast heel Nederland met opvallende move!
René Froger verrast heel Nederland met opvallende move!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Lees alle artikelen over Rene Froger