René Froger over groot gemis: 'Natuurlijk proberen we het een plek te geven'
Zie ook:
Delen

René Froger over groot gemis: ‘Natuurlijk proberen we het een plek te geven’

René beleeft vandaag een hele verdrietige dag, want hij moet één van de meest bijzondere mensen in zijn leven al heel lang missen.

René Froger

René Froger is bekend als Nederlands zanger en medeoprichter van De Toppers. Froger heeft in zijn carrière veel succesvolle hits gehad en behoort zelfs tot de bestverkochte artiesten van Nederland. In 1991 trouwde René met Natasja en samen kregen zij twee kinderen: Maxim en Didier. Uit een eerder huwelijk kreeg René zijn twee andere kinderen: Natascha en Danny. Inmiddels zijn René en Natasja al meerdere keren opa en oma geworden. Wij genieten dagelijks van de leuke en mooie foto’s die de hele familie deelt.

Verdrietig

René moet zijn moeder alweer 15 jaar missen en dat is natuurlijk ongelooflijk lang. Op Instagram staat hij vandaag stil bij haar overlijden en René schrijft emotioneel: ‘Lieve lieve schat , vandaag missen we jou 15 jaar. Natuurlijk proberen we het een plek te geven en moeten we door met leven. Maar geen moment zonder jou. In mijn hoofd maar vooral in mijn hart. We missen je vreselijk schat. Mijn allerliefste mama.’ Wat een práchtige foto’s en wij begrijpen goed dat dit heel veel pijn doet. Wij wensen René dan ook veel sterkte vandaag.

Bron en Beeld: Instagram René Froger

Delen

Meer over Rene Froger

Verdrietige René Froger: 'Je hebt een mooi zooitje achter gelaten.'
Verdrietige René Froger: ‘Je hebt een mooi zooitje achter gelaten.’
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
Lees alle artikelen over Rene Froger