100%NL Magazine
Delen

‘Repeteren, tot ik erbij neerval’

The Talent Project bewijst maar weer hoeveel muzikaal talent er in ons land rondloopt. Avanaysa, Rick, Nelis en Anouk staan in de bloedspannende finale. Waarvan Avanaysa op voorhand al zegt dat het echt vuurwerk wordt!

Waarom heb jij je opgegeven voor The Talent Project?

“Ik heb mezelf niet opgegeven, dat heeft mijn vriendin gedaan, zonder dat ik het wist. Toen ik het eenmaal wist dacht ik, ik ga het gewoon doen ook al geloofde ik niet in mezelf. Ik wist ook niet of ik de juiste stem voor het programma had. Het was echt superspannend.”

Heb je een band opgebouwd met de andere finalisten?

“Ik heb met allemaal een band maar tot nu toe heb ik met één persoon een hele sterke band en dat is met Nelis. We spreken niet buiten de show af omdat Nelis best wel ver woont, maar we appen en bellen wel dagelijks met elkaar.”

Welke artiest inspireert jou het meest?

“Ik heb niet perse een artiest tegen wie ik opkijk. Maar als ik moet kiezen aan wie ik het liefst denk tijdens mijn optredens dan is dat Beyoncé.”

Met wie zou jij graag samenwerken?

“Met Berget Lewis. Sinds de allereerste uitzending kreeg ik veel reacties dat ik de tweede Berget Lewis zou zijn. Het zou leuk zijn als ik een lied met haar mag opnemen of op een andere manier met haar mag samenwerken.”

Hoe zien jouw dagen er uit?

“Superdruk. Oefenen, oefenen, oefenen. Repeteren, repeteren, tot ik erbij neer val. Het is elke dag wel een beetje anders maar vooral veel oefenen voor de finale.”

Hoe combineer je dit met het moeder zijn?

“Ik ben 5 jaar moeder en ook mijn partner heeft kinderen. Als ik moet zingen let zij op de kleintjes en laat ze mij mijn ding doen. Zij weet dat het mijn droom is om zangeres te worden. De kinderen vinden het superleuk dat ik mee doe aan dit programma en ze geloven altijd in mij. Ze vinden het geweldig dat ik zover ben gekomen en supporten mij heel goed.

Word je al herkend op straat?

“Ja dat is niet normaal. Overal waar ik kom, ook al zijn het soms maar twee mensen, ik word iedere keer herkend.”

Welk nummer ga je doen met de finale?

“Ik ga mijn allereerste auditie liedje ‘Zij Gelooft In Mij ‘ opnieuw doen én nog een duet samen met Anouk. En hopelijk nog een voor mij heel speciaal nummer…mocht ik bij de laatste 2 zitten! 
Ik kan wel garanderen dat de hele show vuurwerk wordt. Ik denk dat jullie van jullie banken gaan vallen!”

100%NL Magazine

 

Beeld: William Rutten

Delen