100%NL Magazine Rico Verhoeven
Zie ook:
Delen

Rico Verhoeven deelt bijzonder bericht over Naomy: ‘Het beste gevoel ooit….’

Rico is alweer een bijna een jaar gelukkig met zijn grote liefde, Naomy. Hij zet haar dan ook graag even in het zonnetje met wat lieve beelden en woorden.

Rico en Naomy

Rico Verhoeven is ondertussen alweer flink wat maanden gelukkig met zijn vriendin Naomy. Zo nu en dan deelt de kickbokser wat foto’s van zijn liefje en zij lijken onwijs te genieten van de tijd met elkaar. Rico en Naomy zijn de afgelopen zomer zelfs samen met de kinderen op vakantie geweest. Samen hebben zij 4 kinderen en daarom zijn zij al een tijdje op zoek naar een groter huis. Het stel is destijds bij Patty Brard in de villa langs geweest, maar dit huis bleek toch te weinig kamers te hebben. De zoektocht gaat dus verder.

In het zonnetje

Rico en Naomy zijn al bijna een jaar in de wolken. De kickbokser uit graag zijn liefde en hij laat dan ook regelmatig weten hoe trots hij is op zijn gezin. Dit keer is het Naomy die op bijzondere wijze in het zonnetje wordt gezet. Op Instagram deelt Rico een video, waarin alle mooie en bijzondere momenten samen zijn gevoegd. Zo zien wij vakanties, feestjes, ziekenhuismomentjes en prachtige foto’s van Naomy voorbijkomen. ‘Bedankt dat je jezelf bent. Je steun, je liefde en je positieve vibe in mijn leven geeft me het beste gevoel ooit…. Hou van je schat’, schrijft Rico eronder. Wat een ongelooflijk lief berichtje is dit van Rico. ‘Je bent de liefste. Ik hou van jou’, reageert Naomy eronder. Heerlijk stel is het ook. Mooi om te hoe verliefd Rico en Naomy zijn.

Bron en Beeld: Instagram Rico Verhoeven.

Delen

Meer over Rico Verhoeven

Rico Verhoeven showt lichaam na 86 uur zonder eten
Rico Verhoeven showt lichaam na 86 uur zonder eten “MISSION ACCOMPLISHED”
WOW: Rico Verhoeven komt met groots nieuws!
WOW: Rico Verhoeven komt met groots nieuws!
Lees alle artikelen over Rico Verhoeven