100%NL Magazine Rico Verhoeven
Zie ook:
Delen

ZIEN: Rico Verhoeven deelt heerlijke vakantiekiekjes met gezin

Samen met de kinderen hebben Rico en Naomy genoten van een welverdiende vakantie in Italië. Zo te zien hadden zij het heerlijk daar.

Vakantie

Rico Verhoeven en zijn vriendin waren samen met de kinderen op vakantie in het zonnige Italië. Aan de prachtige foto’s die Rico plaatst, is duidelijk te zien dat zij samen ontzettend hebben genoten. ‘Family vacation……11 days, 2 different countries, 7 different cities. We had so much fun and now it’s time to get back to work’, schrijft Rico bij de foto’s. Zij hebben niet stilgezeten dus.

Relatie

Nadat Rico’s relatie met zijn vorige vriendin Jacky over was, is de kickbokser een tijdje vrijgezel gebleven. Begin dit jaar maakte hij bekend weer gelukkig te zijn in de liefde. Rico’s nieuwe vriendin Naomy heeft een succesvol eigen sport-imperium en snapt al dat sporten van haar vriend dus maar al te goed. Naomy heeft 1 zoontje en Rico zelf heeft hij 3 kinderen. Aan de vakantiefoto’s te zien kunnen zij het allemaal super goed met elkaar vinden. Wat fijn voor het stel. Het geluk spat er echt vanaf.

https://www.instagram.com/p/ChMIk7ztCq-/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Rico Verhoeven.

Delen

Meer over Rico Verhoeven

Rico Verhoeven over moeilijke break-up: 'Het voelt gewoon als een verlies'
Rico Verhoeven over moeilijke break-up: ‘Het voelt gewoon als een verlies’
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Lees alle artikelen over Rico Verhoeven