Rico Verhoeven 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Rico Verhoeven showt lichaam na 86 uur zonder eten “MISSION ACCOMPLISHED”

Gedurende de 3,5 dag waarin Verhoeven niets at, heeft hij enkel water gedronken. Hij showt zijn lichaam op Instagram!

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is bekend al een Nederlandse kickbokser. Verhoeven begon in 2004 met professioneel kickboksen. Tien jaar later, in 2014, werd Verhoeven wereldkampioen zwaargewicht bij Glory en verdedigde hij in de jaren daarna zijn titel. Hiermee werd hij ‘The King of Kickboxing’.  Rico was 13 jaar samen met Jacky Duchenne en hebben samen drie kinderen gekregen: Vince, Mikayla en Jazlynn. In 2020 maakte het koppel bekend uit elkaar te gaan. Een jaar later werd bevestigd dat Verhoeven en Naomy van Been een relatie hebben.  

86 uur zonder eten

Rico heeft zichzelf enorm uitgedaagd. Zo heeft hij voor een langere periode alleen geleefd op water. “Ik had nooit gedacht dat ik 3,5 dag zonder eten kon. Ik wilde mezelf uitdagen om te zien of ik nog steeds de discipline heb om mezelf te pushen.” De kickbokser wilde bewijzen dat hij „een betere versie” van zichzelf kan zijn. „Zowel fysiek als mentaal”, legt hij uit.

Met het vasten wilde Verhoeven zorgen dat hij razendsnel een strakker lichaam kreeg. Beelden van voor en na het vasten deelt hij dan ook in zijn bericht.

https://www.instagram.com/reel/Cz-l1TCNOdE/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Rico Verhoeven

Delen

Meer over Rico Verhoeven

Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!
Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Rico Verhoeven