rob kemps liefde
Zie ook:
Delen

Rob Kemps doet pittige uitspraak over vreemdgaan

Rob is inmiddels een hele tijd gelukkig met zijn liefje, Stephanie. Hij wil de geruchten over vreemdgaan dan ook voor altijd de wereld uit helpen vanaf nu.

Rob Kemps

Als Rob helemaal opgaat in zijn type ‘Snollebollekes’ is niets hem te gek en gaat het dak er altijd af! ‘Ik zie ze links, ik zie ze rechts, ik krijg er geen genoeg van, ik ben knots- knettergek. Van Vrouwkes!’.

Nieuwe vriendin Stephanie

En van ‘vrouwkes’, dat houdt Rob zeker. Na een relatie van zes jaar brak hij een paar maanden geleden met zijn vriendin Miriam. Samen kregen Rob en Miriam twee kinderen: zoon Manu en dochter Lola. Lola was nog maar een paar maanden oud toen Rob besloot dat Miriam niet zijn ware liefde was. Al vrij snel daarna vond Rob de liefde bij Stephanie Klaver. Na een paar weken stilte besloot het kersverse koppel om ‘insta-official’ te worden en sindsdien delen de twee regelmatig verliefde kiekjes van zichzelf.

Vreemdgaan

De geruchten dat Rob vreemdging met Stephanie en zijn gezin in de steek heeft gelaten, gingen een lange tijd rond, maar Rob is dit geroddel zat en hij vertelt aan het AD zelf hoe de vork in de steel zit. ‘Geloof jij de juicekanalen? Weet je, om vreemd te gaan moet je een relatie hebben en die had ik op dat moment niet. De relatie tussen mijn ex en mij was al enkele maanden voorbij, maar we zochten nog huisvesting voor haar. Dat was niet van de ene op de andere dag geregeld. Pas later werd ik verliefd op Stephanie. Ik kan veel hebben, maar op het moment dat er wordt geschreven dat ik vreemd zou gaan of een slechte vader zou zijn, raakt mij dat’, vertelt Rob openhartig.

Rust in de tent

Toch trad Rob snel naar buiten met zijn nieuwe liefde. ‘We wilden rust in de tent. En er werd zoveel onzin geschreven. Ik las dat wij al negentien jaar bij elkaar waren, terwijl mijn ex al kinderen had van veertien en elf. Er werd zo summier omgegaan met de feiten, dat ik weinig behoefte had een en ander uit te leggen. Bovendien: het is privé, hè. Dit gaat niemand wat aan’, zegt hij. Rob is smoorverliefd op Stephanie. ‘Ik ben zo trots op haar. Het is een liefde die ik niet eerder heb gevoeld. We hebben een echte connectie. We bespreken alles, raken niet snel in paniek en kunnen het ook oneens zijn zonder ruzie te krijgen. Eén nadeel: ze is nog eigenwijzer dan ik, haha.’

Rob vertelt aan het AD dat hij nog niet eerder zó gelukkig is geweest als nu. ‘Mijn kinderen zijn gezond, ik ben gelukkig in de liefde met Stephanie, met mijn familie. Ik heb een goede band met mijn zus die me uit de brand hielp toen ik er alleen voor stond. Ik heb nu dat boek gemaakt over Père-Lachaise. Een podcast waarmee we een theater uitverkopen en ik kan nog minstens tien jaar vooruit met Snollebollekes. En zo niet, dan maak ik een voorstelling over Jacques Brel, of ga hier rondleidingen geven.’

Bron en Beeld: AD

Delen

Meer over Rob Kemps

Rob Kemps en Stephanie Klaver delen heel mooi nieuws
Rob Kemps en Stephanie Klaver delen heel mooi nieuws
Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
Lees alle artikelen over Rob Kemps