rob kemps liefde
Zie ook:
Delen

Rob Kemps vertelt over relatiebreuk: ‘Het is prima nu’

Rob Kemps vertelt openlijk over de liefdesbreuk en hoe het nu gaat.

Rob Kemps

Als Rob helemaal opgaat in zijn type ‘Snollebollekes’ is niets hem te gek en gaat het dak er altijd af! ‘Ik zie ze links, ik zie ze rechts, ik krijg er geen genoeg van, ik ben knots- knettergek. Van Vrouwkes!’.

Nieuwe vriendin Stephanie

En van ‘vrouwkes’, dat houdt Rob zeker. Na een relatie van zes jaar brak hij een paar maanden geleden met zijn vriendin Miriam. Samen kregen Rob en Miriam twee kinderen: zoon Manu en dochter Lola. Lola was nog maar een paar maanden oud toen Rob besloot om zijn vriendin te verlaten. Al vrij snel daarna kwam de geruchtenmolen op gang en bleek dat Rob alweer een nieuwe liefde had. Niemand minder dan Stephanie Klaver. Na een paar weken stilte besloot het kersverse koppel om ‘insta-official’ te worden en sindsdien delen de twee regelmatig verliefde kiekjes van zichzelf.

Een paar weken geleden waren Rob en Stephanie nog in de stad van de liefde: Parijs. En ook daar konden de tortelduifjes niet van elkaar afblijven, dat zie je hier!

Liefdesbreuk

Rob en Miriam zijn inmiddels een paar maanden uit elkaar. Hij vertelt aan Shownieuws over de situatie en hoe het nu gaat. ‘Ik kan alleen wel zeggen dat het nu prima gaat’, vertelt hij. ‘De kinderen zijn maandag, dinsdag en woensdag lekker bij mij. En voor de rest spreken we gezamenlijk dingen omtrent de kinderen ook gewoon goed af. Dus het was even roerig, maar het is prima nu.’ Fijn dat zij goede afspraken hebben gemaakt met elkaar.

Bron en Beeld: Shownieuws.

Delen

Meer over Rob Kemps

Rob Kemps en Stephanie Klaver delen heel mooi nieuws
Rob Kemps en Stephanie Klaver delen heel mooi nieuws
Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
Lees alle artikelen over Rob Kemps