ANP 100%NL Magazine Rob Kemps
Zie ook:
Delen

FOTO: Rob Kemps en vriendin Stephanie stralen op nieuw liefdeskiekje

Op Instagram zien we een kersvers liefdeskiekje voorbijkomen van Rob Kemps en zijn vriendin Stephanie.

Rob Kemps

Als Rob helemaal opgaat in zijn type ‘Snollebollekes’ is niets hem te gek en gaat het dak er altijd af! ‘Ik zie ze links, ik zie ze rechts, ik krijg er geen genoeg van, ik ben knots- knettergek. Van Vrouwkes!’.

Nieuwe vriendin Stephanie

En van ‘vrouwkes’, dat houdt Rob zeker. Na een relatie van zes jaar brak hij een paar maanden geleden met zijn vriendin Miriam. Samen kregen Rob en Miriam twee kinderen: zoon Manu en dochter Lola. Lola was nog maar een paar maanden oud toen Rob besloot om zijn vriendin te verlaten. Al vrij snel daarna kwam de geruchtenmolen op gang en bleek dat Rob alweer een nieuwe liefde had. Niemand minder dan Stephanie Klaver. Na een paar weken stilte besloot het kersverse koppel om ‘insta-official’ te worden en sindsdien delen de twee regelmatig verliefde kiekjes van zichzelf.

Een paar weken geleden waren Rob en Stephanie nog in de stad van de liefde: Parijs. En ook daar konden de tortelduifjes niet van elkaar afblijven, dat zie je hier!

Liefdeskiekje

Nog altijd zitten Rob en Stephanie op een roze wolk en genieten ze volop van elkaars aandacht en aanwezigheid. Dit keer is het Stephanie die op haar Instagram een liefdeskiekje deelt met haar kersverse verovering.

Het tweetal is lekker aan het varen en kunnen niet van elkaar afblijven. Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder!

 

Bron: Instagram, Beeld: ANP Foto

Delen

Meer over Rob Kemps

Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
Vriendin Rob Kemps deelt fantastisch babynieuws
Vriendin Rob Kemps deelt fantastisch babynieuws
Lees alle artikelen over Rob Kemps