Romy Monteiro laat emoties los: 'Het is nogal heftig allemaal'
Zie ook:
Delen

Romy Monteiro laat emoties los: ‘Het is nogal heftig allemaal’

Romy is momenteel voor een groot project in Brazilië en het is nog heftiger dan zij had verwacht. Zij deelt er een paar posts over.

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Romy is de dochter van Antje Monteiro en zij is ruim 4 jaar samen geweest met fotograaf Jasper Suyk. De twee maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn.

Free a Girl

Romy is momenteel samen met Nino Wilkes in Brazilië voor een bijzonder en heftig project: Opnames voor Free a Girl. De stichting Free a Girl is in 2008 opgericht door onder andere Yolanthe Cabau. De naam zegt al genoeg. Het doel is om wereldwijd alle jonge meisjes te bevrijden van kindermisbruik. Duizenden jonge meiden zijn al gered, maar er zijn er nog zoveel die jaarlijks worden opgesloten en gedwongen worden te werken als sekswerkers. Dit moet zo snel mogelijk ophouden en steeds meer mensen zetten zich in voor deze stichting.

Heftige reis

Romy en Nino zijn er om met mensen te praten, er voor hen te zijn en geld in te zamelen voor dit goede doel. Romy deelt wat foto’s in haar Instagramstory en daarin laat zij weten dat het een heftige reis is. ‘We bezoeken zoveel en maken zoveel mee… Er is én tijdverschil én het is nogal heftig allemaal. Ik probeer jullie zo goed mogelijk bij te houden maar het is wel lastig’, schrijft zij. In de volgende story schrijft Romy: ‘Och jongens ik heb zoveel wat ik met jullie wil delen, maar eerlijk gezegd moet ik sommige dingen zelf nog mentaal verwerken voordat ik het goed onder woorden kan brengen.’ Wat moet dit een emotionele reis zijn voor Romy en Nino. Heel mooi dat zij dit samen doen!

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro