100%NL Magazine Romy Monteiro

Romy Monteiro zet volgende stap in relatie: ‘We zijn er samen klaar voor’

Romy Monteiro en haar vriend Jasper Suyk zetten de volgende stap in hun relatie. Romy kan het niet afwachten om dit nieuwe avontuur aan te gaan.

Romy Monteiro zet volgende stap in relatie

Ze kan het wel van de daken schreeuwen: Romy. Monteiro gaat officieel samenwonen met haar grote liefde Jasper Suyk. Het stel heeft vandaag de sleutels gekregen van hun nieuwe woning in onze hoofdstad Amsterdam.

Dolenthousiast schrijft Romy: ‘WIJ GAAN SAMENWONEN!  En dat gaan we doen in, jawel, hartje Amsterdam! Toen ik er studeerde als 17 jarige was ik nog niet klaar voor de grote stad. En heb het heerlijk gehad in m’n mooie stadsiej Utreg, maar we zijn samen klaar voor deze stap and I can’t wait! Als jullie het leuk vinden deel ik het verhuis en inricht proces. Maar voor nu: CHEERS!’ Wij worden helemaal meegezogen in het enthousiasme van Romy en kunnen niet wachten op de verhuis-updates!

Vriend Jasper

Na een roerige periode (het verbreken van haar verloving met ex Django) vond Romy opnieuw de liefde. Ze viel als een blok voor de fotograaf Jasper Suyk. De twee zijn sindsdien onafscheidelijk en vormen -naar ons mening- een van de leukste stellen uit showbizzland.

Een fotograaf hebben als vriend, dat is pas een luxe! En dat is te zien op Romy haar Instagram, want Jasper schiet de allermooiste foto’s van zijn liefje.

Liefde voor Kerst

Naast Jasper heeft Romy nóg een grote liefde: Kerst! De zangeres trekt ieder jaar alles uit de kast voor haar favoriete feest. Vorig jaar liet Romy aan ons weten: ‘Kerst is zo sprookjesachtig, knus, warm, de kerstgedachte mooi: met familie samenzijn, versiering. Kerst is glitter. Mijn kerstboom kan me echt niet groot genoeg zijn. Het is een familietraditie. Mijn moeder is ook een kerstgek. We gaan samen naar de kerk en een boom halen. Nu ik apart woon, strijden we om de grootste. Ik ben al met Kerst bezig als Kerst net voorbij is.’

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro