100%NL Magazine Ron Boszhard
Zie ook:
Delen

HOERA: Ron Boszhard viert 5e verjaardag van zijn dochter!

Het is vandaag groot feest in huize Boszhard, want de dochter van Ron Boszhard viert vandaag haar 5e verjaardag. Van harte gefeliciteerd Roos!

Dochter Ron Boszhard

Ron Boszhard (57) deelt regelmatig leuke foto’s en video’s op zijn Intagramaccount. Zo ook van zijn jongste dochtertje Roos die hij kreeg met zijn vriendin Emilie (40). Ron is in ieder geval stapelgek op zijn dochtertje Roos!

Vandaag is het een feestelijke dag, want Roos viert vandaag alweer haar vijfde verjaardag. Papa Ron is maar wat trots op zijn jongste spruit en schrijft bij een mooie foto: ‘De jongste. Pfff wat gaat het snel! Gefeliciteerd lieve schat…’. Ook Emilie plaatst de foto op haar Instagram en schrijft daarbij: ‘Gefeliciteerd allerliefste kleine grote meid! Geniet van jouw dag!’

Samengesteld gezin

Ron is inmiddels al ruim dertien jaar samen met zijn vriendin Emilie en na een onrustige periode is de relatie met zijn ex Gaby ook weer goed. “Natuurlijk is het niet makkelijk geweest in het begin. Maar ik heb altijd voor alles open gestaan na de scheiding. Ik denk dat ik het goed heb gedaan”, vertelt Ron aan de Telegraaf.

Met zijn ex Gaby heeft Ron nog twee oudere kinderen: Naomi (27) en Niels (24). Ron vindt het vooral geweldig om te zien hoe goed de band tussen zijn drie kinderen is. “Het is geweldig om te zien hoe mijn oudsten met hun zusje omgaan. Daar geniet ik zo van. Roos is eigenlijk wel de favoriet van ons allemaal. Ze weet iedereen in de familie in te pakken.”

Knappe zoon

Niels, de zoon van Ron, is presentator, DJ én een lust voor het oog! 😉 Ben je benieuwd naar de knappe looks van Niels? Foto’s van hem zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Ron Boszhard, Telegraaf

Delen

Meer over Ron Boszhard

MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
GELUK: Ron Boshzard deelt mierzoete foto van kleinzoon (1) en dochter (7)
GELUK: Ron Boshzard deelt mierzoete foto van kleinzoon (1) en dochter (7)
Lees alle artikelen over Ron Boszhard