100%NL Magazine Ronald de Boer
Zie ook:
Delen

Apetrotse Ronald de Boer deelt foto met beeldschone dochters

Ronald zijn dochters zijn al lang niet zo klein meer. Tegenwoordig stralen zij als volwassen vrouwen naast hem op de rode loper.

Ronald de Boer

Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Uit een eerdere relatie kreeg Ronald drie dochters, Maxime, Demi en Brooke. Met zijn huidige partner heeft hij twee dochters, Fenna en Linde en een zoontje, Boaz Samuel. Tussen de leeftijden van al zijn kinderen zit flink wat verschil. Zo is Ronald’s oudste dochter 29 en is zijn zoontje nog maar 5 jaar oud. De voormalig voetballer is zelfs al meerdere keren opa. Een hele boel om trots op te zijn dus!

Knappe dochters

Op Instagram plaatst Ronald niet heel veel van zijn kinderen. Zijn oudste dochters komen zo nu en dan nog in beeld en zij plaatsen zelf veel op Instagram, maar zijn jongste kinderen en zijn huidige partner blijven liever achter de schermen, wat ook begrijpelijk is. Op de foto’s die Ronald plaatst, laat hij wel altijd weten hoe trots hij op zijn dochters is. Gisteren hadden Ronald en zijn meiden weer een reden om zich helemaal op te tutten, want zij mochten met z’n allen naar een exclusief Europees lanceringsevenement van SkyShowtime in Amsterdam. Op de rode loper is het gezin op de foto gezet en die foto plaatst een stralende Ronald zelf op zijn Instagram. ‘Trotse vader’, schrijft hij onder de foto. Dit soort momenten met zijn volwassen dochters op de rode loper, zijn dingen om te koesteren. Wat een knappe meiden heeft Ronald en wat lijken zijn dochters op elkaar zeg.

https://www.instagram.com/p/CkhBXJ9I-9K/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ronald de Boer

Delen

Meer over Ronald de Boer

Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
GEWAAGD: Ronald de Boer daagt Max Verstappen uit
GEWAAGD: Ronald de Boer daagt Max Verstappen uit
Lees alle artikelen over Ronald de Boer