100pmagazine_roxeanne
Delen

Roxeanne Hazes openlijk over boosheid en onbegrip naar vader toe

Alhoewel Roxeanne Hazes vroeger veel onbegrip en boosheid had naar haar vader toe, waardeert ze hem nu veel meer.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender.

Onbegrip en boosheid

In het NPO Radio 1-programma ‘Nooit meer slapen’ vertelt Roxeanne Hazes over de boosheid en het onbegrip in het verleden naar haar vader toe. “Naarmate ik oud word, zijn de boosheid en het onbegrip naar hem toe volledig weg”, vertelde zij aan presentator Femke van der Laan. “Ik heb echt afstand gedaan van zijn muziek en bewandel nu mijn eigen pad. Daardoor kan ik hem nu ook op een andere manier bekijken dan als artiest. Ook als papa, of als vriend. Dat is zoiets waardevols, het gevoel om zonder boosheid te leven.”

Fender en opa

De zangeres luistert soms de nummers van haar vader met haar eigen zoontje Fender. “Hij is voor Fender de liedjesopa, die heel veel mooie muziek heeft achtergelaten. Als ik hem af en toe wat laat horen, kan ik er weer euforisch naar luisteren.” Vroeger vond ze de muziek van haar vader irritant, nu kan ze het veel meer waarderen en plezier uithalen.

 

 

Bron: Radio 1-programma 'Nooit meer slapen'. RTL Boulevard. Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes