100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes over hereniging met Rachel: ‘Daar is te veel voor gebeurd…’

Aan Raven van Dorst is Roxeanne Hazes heel erg openhartig over een eventuele hereniging met haar moeder Rachel.

Roxeanne Hazes

Ze is één van de nakomelingen van de legende André Hazes. Haar passie voor muziek begon al op jonge leeftijd, toen ze samen met haar vader liedjes begon te schrijven. Het muzikale gen zit dus echt in haar bloed!

Inmiddels kent heel Nederland Roxeanne niet alleen meer als ‘de dochter van’, maar ook als een waanzinnige zangeres. Ze heeft al ontzettend veel optredens op haar naam staan zoals een optreden tijdens de concerten van De Toppers, Holland Zingt Hazes en natuurlijk talloze optredens met haar eigen band.

Ruzie met haar moeder

Roxeanne is ontzettend familiar ingesteld en heeft dan ook samen met haar verloofde Erik Zwennes een prachtig gezin. Met als middelpunt het zonnestraaltje van hun bestaan: zoon Fender.

Dat Roxeanne zo’n hechte band heeft met haar eigen gezin is nu extra fijn voor de zangeres, want ze heeft al een lange periode geen contact meer met haar moeder Rachel. Rachel Hazes is de afgelopen jaren al meerdere malen in de rechtbank verschenen voor verschillende rechtszaken. Tijdens één van die rechtszaken stond Rachel lijnrecht tegenover haar eigen dochter Roxeanne.

Hereniging?

Roxeanne heeft er voor gekozen om al een tijdje het contact te verbreken met haar moeder. Aan Raven van Dorst is Roxeanne openhartig over een eventuele hereniging met haar moeder. Volgens Roxeanne zal dat niet op korte termijn gaan gebeuren.

Zo laat Roxeanne weten: ‘Ik denk niet dat die band ooit nog goed gaat komen. Daar is gewoon te veel voor gebeurd en toen ik zelf moeder werd heb ik er heel duidelijk voor gekozen om dat niet meer te laten gebeuren.’ Natuurlijk is het contact niet van de een op andere dag verbroken, en is daar heel veel aan vooraf gegaan. Dit doet Roxeanne dan ook veel verdriet. ‘Dat is soms heel erg ingewikkeld. Want het liefst heb je natuurlijk gewoon een hele fijne band met je moeder en bespreek je dingetjes die je heel graag zou wil bespreken.’

Beeld: Instagram Roxeanne Hazes, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Verdrietige Roxeanne Hazes: 'Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen'
Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: 'Het grootste geluk'
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: ‘Het grootste geluk’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes