100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders compleet verrast door grote liefde

Sinds kort is Roy Donders weer gelukkig in de liefde! De flamboyante Roy heeft zijn hart verloren aan Michelle. Op zijn verjaardag werd hij onlangs enorm door haar verrast!

Roy Donders

Roy Donders kennen we als ‘Stylist van het Zuiden’. Hij werd bekend na zijn eigen realityserie en natuurlijk van de harde krullen en de huispakken!

Voor Roy staat er één ding altijd op nummer 1: zijn familie. Zijn vader is zó gek op zijn zoon dat hij vorig jaar een hele bijzondere tattoo liet zetten: het gezicht van Roy. De trotse vader van Roy met de gigantische tattoo zie je hier.

Gelukkig in de liefde

In het verleden heeft Roy langdurige relaties gehad, allemaal met mannen. Nu brengt hij het nieuws naar buiten dat hij opnieuw verliefd is, maar dit keer op een vrouw: Michelle! Onlangs werd hij op zijn verjaardag enorm door haar verrast. Namelijk met een kamer vol met ballonnen! Op Instagram deelt Roy een foto van deze liefdevolle verrassing. Bij de foto schrijft Roy: ‘@michelle.bibi.l heeft een tijdje geleden zo iets liefs voor mijn verjaardag gedaan. Kon het niet laten op het alsnog met jullie te delen.’

Aaaahw, als dat geen liefde is?!

https://www.instagram.com/p/CbKQ-fJIy_J/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CbFrXXAoCeb/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders.

Delen

Meer over Roy Donders

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders