100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

FOTO: Roy Donders straalt op kiekje samen met zijn dochters

Het afgelopen weekend vierde Roy Donders zijn allereerste Vaderdag en speciaal daarom deelde hij een heel leuk kiekje samen met zijn dochters.

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk.

Babygeluk

In maart 2023 kwam de grote droom van Roy uit: zijn dochter Romi werd geboren. Sinds de geboorte van Romi kunnen Roy en Michelle hun geluk niet op. Het kleine meisje is echt om op te vreten met haar donkere haartjes en ogen. Een echte prinses!

Foto met zijn dochters

Uit een eerdere relatie had Michelle al een dochter. Gelukkig kunnen Roy en Michelle’s oudste dochter het hartstikke goed vinden en is Roy maar al te blij met zijn bonusdochter in zijn leven. ‘Zij maakte die vadergevoelens in mij los. Dankzij haar wist ik dat ik ook een kindje wilde. We zijn twee handen op één buik’, vertelde hij hier eerder over.

Het afgelopen weekend was het Vaderdag en vierde Roy Donders zijn allereerste Vaderdag! Een dag waarvan hij had gedacht die nooit te zullen vieren. Vol trots deelt Roy een prachtige foto van zichzelf met zijn dochters. Een geweldig kiekje!

‘Vandaag mijn eerste Vaderdag. Wat ben ik verrast , vanochtend een heerlijk ontbijt en cadeautjes. Ik word lekker in de watten gelegd vandaag, genieten!’

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders