100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Roy Donders voor het eerst vader geworden

Wat een feest en wat een nieuws! Roy en Michelle zijn trotste ouders geworden van een meisje en delen dit nu met de wereld!

Roy Donders

Roy Donders staat ook wel bekend als de Stylist van het Zuiden. Hij is een ondernemer, kapper stylist en zelfs volkszanger. Roy werd bekend van zijn televisieprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, waarvan uiteindelijk zes seizoenen zijn gemaakt. Roy bracht later een huispakken lijn uit en deze gingen echt als warme broodjes over de toonbank. Roy heeft tot begin dit jaar altijd relaties gehad met mannen, maar toen hij Michelle tegen het lijf liep, werd hij voor het eerst verliefd op een vrouw.

In blijde verwachting

Vorig jaar brachten Roy en Michelle het geweldige nieuws naar buiten dat zij in blijde verwachting waren. Met een gigantische gender reveal lieten zij weten dat het een dochtertje zou worden. Voor Roy zijn eerste kindje, maar voor Michelle haar tweede. Uit een eerdere relatie kreeg zij al een dochter. Het stel heeft maanden op een wolk gezeten.

Dochtertje

Vandaag deelde Roy het geweldige nieuws dat hij voor het eerst vader is geworden van een meisje, genaamd: Romi Johanna Maria Donders. Een trotse Roy deelt een video op zijn Instagram Story en laat gelijk zijn dochtertje zien. Wát een schatje!

Wij feliciteren het stel met de geboorte van deze mooie meid en wij wensen het gezin veel geluk en liefde.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
Lees alle artikelen over Roy Donders