100%NL Magazine Roy Donders

Roy Donders viert bijzonder moment: ‘Zo blij dat jij in mijn leven bent gekomen’

Roy Donders vierde het afgelopen weekend een heel bijzonder moment, samen met zijn vriendin Michelle.

Roy Donders

Roy Donders is een man wat alles kan: Stylist, kapper, mode-ontwerper én zanger. In 2017 bracht hij zijn eerste carnavalshit uit. Het is een paar jaar stil geweest rondom Roy maar dit jaar was hij weer terug met een echte kraker!

Met zijn hit ‘Margarita’ gaf Roy de afgelopen carnaval een tropisch tintje. Wat een heerlijk gezellig nummer!

Vriendin

Begin dit jaar liet de goedlachse Roy weten opnieuw het geluk in de liefde te hebben gevonden. Hij verloor zijn hart aan Michelle. Vanaf het moment dat de twee elkaar samen zijn is het dikke mik tussen de twee. En dat is leuk om te zien!

Een relatie is hard werken en er voor elkaar zijn in goede, maar ook in minder goede tijden. Dat hebben Roy en Michelle al ondervonden toen Michelle een paar weken geleden plotseling naar het ziekenhuis moest. Roy ging met zijn vriendin mee en week geen moment van haar zijde.

Bijzonder moment

Het afgelopen weekend was een bijzonder weekend voor Roy Donders en zijn vriendin Michelle, want de twee zijn alweer een half jaar samen en nog altijd smoorverliefd.

Bij een romantisch kiekje die Roy deelt op zijn Instagram schrijft hij: ‘Wat hou ik toch van jou! Zo blij dat jij in mijn leven bent gekomen …de liefde van mijn leven. Vandaag zijn we al een half jaar samen en op naar nog heel veel mooie jaren samen.’

Onder de foto van Roy wordt veel gediscussieerd. Sommige haters vinden het raar dat Roy nu met een vrouw samen is en geven daar hun ongezoute mening over op Instagram. Gelukkig heeft Roy een trouwe achterban, die het massaal voor hem opnemen. ‘Roy, ik vind jullie een mooi stel en laat de mensen maar kletsen’, schrijft een van die volgers. Een ander zegt weer: ‘Liefde is liefde, ongeacht geslacht of gender.’

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders