100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders en vriendin Michelle naar het ziekenhuis

Roy Donders en zijn vriendin Michelle moesten gisteren naar het ziekenhuis, dat laat de stylist weten op zijn Instagrampagina.

Roy Donders

Roy Donders is een man wat alles kan: Stylist, kapper, mode-ontwerper én zanger. In 2017 bracht hij zijn eerste carnavalshit uit. Het is een paar jaar stil geweest rondom Roy maar dit jaar was hij weer terug met een echte kraker!

Met zijn hit ‘Margarita’ gaf Roy de afgelopen carnaval een tropisch tintje. Wat een heerlijk gezellig nummer!

Vriendin Michelle

Jarenlang heeft Roy verschillende relaties gehad met mannen. De schok was dan ook groot toen Roy afgelopen jaar bekend maakte een relatie te hebben met een vrouw. Zijn ex Marvin kan er maar niet aan wennen. Aan Shownieuws liet Marvin weten: ‘In mijn beleving is Roy 100 procent homo. Ik had er nooit aan getwijfeld dat hij biseksuele gevoelens had.’

Wie die vrouw is die het hart van Roy sneller laat kloppen? Dat is Michelle. Roy en Michelle leerden elkaar kennen tijdens een vakantie in Griekenland. Tijdens die vakantie sloeg de vonk gelijk over, toch duurde het nog een tijdje voordat Roy en Michelle de liefde aan elkaar durfden te verklaren. Sindsdien zijn de twee een setje en verliefder dan ooit!

Ziekenhuis

Gisteren was het even schrikken voor de volgers van Roy Donders. Op zijn Instagrampagina liet Roy weten dat hij en Michelle in het ziekenhuis waren. ‘Vandaag weer een bezoekje aan het ziekenhuis…’ schreef Roy bij een video. Op de video zien we Michelle op het ziekenhuisbed liggen. Wat zou er toch aan de hand zijn?

Aan Shownieuws laat Roy weten dat Michelle suikerziekte heeft, en daarom een paar onderzoeken heeft laten doen. Verder laat hij weten dat alles goed gaat met Michelle. Gelukkig maar!

Bron en Beeld: Roy Donders, Shownieuws

Delen

Meer over Roy Donders

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders