100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

FOTO: Roy Donders en zijn vriendin genieten in bubbelbad!

Roy Donders en zijn vriendin Michelle genieten van het leven, van elkaar én van het grote bubbelbad bij Roy thuis!

Roy Donders

Roy Donders is een man wat alles kan: Stylist, kapper, mode-ontwerper én zanger. In 2017 bracht hij zijn eerste carnavalshit uit. Het is een paar jaar stil geweest rondom Roy maar dit jaar was hij weer terug met een echte kraker!

Met zijn hit ‘Margarita’ gaf Roy de afgelopen carnaval een tropisch tintje. Wat een heerlijk gezellig nummer!

Vriendin

Het is alweer een paar maanden geleden dat Roy de liefde heeft gevonden bij de blonde Michelle. Nadat Roy verschillende relaties heeft gehad met mannen werd Roy deze keer verliefd op een vrouw. De twee leerden elkaar kennen tijdens een vakantie in Griekenland en daar vloog de vonk meteen over!

Nog altijd zijn de tortelduifjes heel erg verliefd en brengen ze veel tijd met elkaar door. Een poosje geleden deelde Roy nog de vrolijke beelden waarop Roy en Michelle aan het klussen waren in de kinderkamer! Die beelden zie je hier.

Chillen, chillen, chillen in het bubbelbad!

Afgelopen weekend hadden Roy en Michelle wel een hele lekkere start van hun zondag: ze genoten van een heerlijk moment in het bubbelbad! ‘Zondag vibes! Heerlijk wakker worden met mijn meisje’, jubelde Roy bij de foto.

Roy heeft in zijn prachtige woning een gigantische badkamer met een heerlijk bubbelbad. De rest van de woning is -zoals we natuurlijk gewend zijn van Roy – tot in de puntjes ingericht. Benieuwd naar de woning van Roy? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Roy Donders

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders