100pmagazine_roycedevries
Zie ook:
Delen

Royce de Vries herdenkt zijn vader: ‘We missen hem nog iedere dag’

Royce de Vries, de zoon van Peter R. de Vries, staat vandaag stil bij de geboortedag van zijn vader. 'We missen hem nog iedere dag', schrijft Royce.

Royce de Vries

Royce de Vries is de zoon van Peter R. de Vries. Net als zijn vader kan hij niet tegen onrecht en is hij dus werkzaam als advocaat.

Royce heeft ook nog een zus, Kelly. Kelly heeft voor een leven gekozen buiten Nederland. Inmiddels woont zij al jaren in Ghana, waar zij druk bezig is met haar stichting Meet Kate. Met haar stichting probeert ze zoveel mogelijk kinderen in Afrika te helpen. Haar vader Peter was maar wat trots op Kelly.

Babynieuws

Op 15 november 2015 werden Royce en zijn vrouw Amanda voor het eerst ouders van een zoon, Fender. Fender is vernoemd naar Royces vader Peter. Fender heet namelijk Fender Peter de Vries.

Gisteren maakten Royce en zijn vrouw bekend dat zij een tweede kindje verwachten. ‘Team de Vries krijgt versterking!’, schreef Royce op Instagram. Wat een prachtig nieuws voor het stel.

Herdenkt zijn vader

Op 15 juli 2021 overleed Peter R. de Vries. Hij werd een week eerder na de aflevering van RTL Boulevard neergeschoten. Na de schietpartij ging er een schok door Nederland heen en iedereen leefde massaal met Peter mee. Helaas wist Peter de strijd niet te winnen en overleed hij op 64-jarige leeftijd. Hij wordt nog iedere dag gemist.

Vandaag zou Peter zijn 66e verjaardag moeten vieren, maar helaas is hij niet meer onder ons. Op Instagram staat zijn zoon Royce stil bij de geboortedag van zijn vader. Bij een mooie gezinsfoto uit 2012 schrijft hij: ‘Vandaag zou mijn vader 66 jaar geworden zijn. We missen hem nog iedere dag, maar vandaag vieren wij wat voor fantastische vader, man en opa hij was…’

De steunbetuigingen stromen binnen voor Royce en zijn familie. Wij wensen hen sterkte op deze beladen dag.

Bron en Beeld: Instagram Royce de Vries

Delen

Meer over Peter R. De Vries

Royce de Vries over monument voor zijn vader: 'Zijn ontzettend trots'
Royce de Vries over monument voor zijn vader: ‘Zijn ontzettend trots’
HEFTIG: Peter R. de Vries schreef afscheidsbrief aan kinderen
HEFTIG: Peter R. de Vries schreef afscheidsbrief aan kinderen
Lees alle artikelen over Peter R. De Vries