100%NL Magazine Samantha de Jong
Delen

Samantha de Jong staat stil bij afscheid Gelmore: ‘Vandaag is de dag dat we elkaar los gaan laten’

Het wordt een ontzettende moeilijke dag voor Samantha de Jong. Op Instagram staat ze stil bij het afscheid van haar geliefde vriend Gelmore.

Afscheid van Gelmore

Het is alweer een week geleden dat Gelmore, de vriend van Samantha de Jong, plotseling overleed. Vandaag moet Samantha haar wederhelft echt gaan loslaten, zo laat zij weten op Instagram.

‘Vandaag is de dag dat we elkaar los gaan laten. Bedankt lieve schat voor de maanden dat we samen hebben kunnen zijn. Uit het oog mijn lieverd maar nooit uit me hart en we zien elkaar snel’, schrijft Samantha bij een foto.

Wij wensen Samantha en de familie van Gelmore heel veel sterkte toe vandaag.

Plotseling overlijden

Op 25 april werd bekend dat Gelmore plotseling was overleden. Samantha schreef toen bij een emotioneel bericht op Instagram: ‘Lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent, ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je.’

Het was een grote schok voor Samantha, maar ook voor de familie van Gelmore. Na een paar dagen werd de doodsoorzaak bekend gemaakt: Gelmore overleed aan de gevolgen van een hartstilstand.

Tattoo als eerbetoon

Gelmore en Samantha waren zó dol op elkaar, dat ze een poosje geleden elkaars naam nog lieten tatoeëren. Op Samantha’s borst pronkte trots Gelmore’s naam.

Samantha was zo trots op haar nieuwe aanwinst, dat ze foto’s van de gigantische tattoo op Instagram plaatste. Je ziet die foto’s hier.

Bron en Beeld: Instagram Samantha de Jong

Delen