OMG: Samantha de Jong laat naam nieuwe vriend op borst tatoeëren
Delen

OMG: Samantha de Jong laat naam nieuwe vriend op borst tatoeëren

Samantha de Jong heeft een aantal bizarre foto's op haar Instagram geplaatst. De realityster heeft namelijk de naam van haar nieuwe vriend over haar hele borst laten tatoeëren.

Levensgrote tatoeage

Ze heeft een bewogen leven: Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie. Vorig jaar november werd Samantha voor de derde keer moeder. Haar zoontje Angelo werd geboren.

Toen Angelo ter wereld kwam was Samantha nog samen met haar ex Gerrit. Samantha en Gerrit kozen er destijds voor om hun pasgeboren zoon te vernoemen naar Gerrit’s overleden kleinzoon, en dus kreeg het jongetje de naam Djemino. Nu Samantha en Gerrit niet langer samenzijn heeft Samantha haar zoon een andere naam gegeven, Angelo.

Inmiddels is Samantha alweer smoorverliefd op een ander: Gelmore. De diva is zelfs zó in de wolken met haar nieuwe vlam, dat ze zijn naam levensgroot over haar hele borst heeft laten tatoeëren. Vol trots post Samantha een aantal foto’s op haar Instagram. ‘Vandaag samen met mijn TROTS bij @dannystattooplace om 2 tattoos te zetten van me kleine mannetje Angelo en van me man Gelmore super blij.’ Op de foto’s kan je er niet omheen: de naam Gelmore staat prominent op haar borstkas. Ook heeft Samantha ook de naam van Angelo laten tatoeëren, die staat op haar arm.

Bron en Beeld: Instagram Samantha de Jong

Delen