100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

Samantha Steenwijk viert 9 jaar huwelijk met romantische trouwfoto

Vandaag is Samantha Steenwijk alweer 9 jaar getrouwd met haar grote liefde Daisy. Op Instagram deelt ze een zoete trouwfoto.

Samantha Steenwijk

In 2013 besloot Samantha Steenwijk dat het tijd was om haar zangcarrière een boost te geven en dus deed ze mee aan het programma Bloed, Zweet & Tranen. Vanaf dat moment leerde Nederland kennis maken met de blonde volkszangeres.

Inmiddels kennen we Samantha allemaal en zien we haar regelmatig voorbij komen in verschillende programma’s. Zo deed ze mee aan De Verraders, was ze jurylid in K2 zoekt K3 en ook jurylid tijdens De Hollandse Nieuwe.

Vrouw Daisy

Ze zijn al jaren een onafscheidelijk koppel: Samantha Steenwijk en haar vrouw Daisy.

Naast dat Daisy natuurlijk Samantha’s geliefde is, is ze ook haar tourmanager. In 2020 interviewde Tim Douwsma Samantha nog voor 100%NL Magazine. Destijds vertelde ze nog hoe blij ze daarmee is. “Ik kan mezelf zijn bij haar en we hoeven niet altijd met elkaar te praten. Heel fijn. Wanneer we thuis zijn, laten we het artiestenleventje los en praten we over het echte leven. Het voelt dan goed om even niet over zingen te praten. Ik vind het echt een pluspunt dat ze mijn tourmanager is.”

Romantische trouwfoto

Vandaag is het een hele speciale dag voor de dames, want ze zijn alweer 9 jaar getrouwd.

Bij een mierzoete trouwfoto op Instagram schrijft Samantha: ‘Vandaag, maar dan 9 jaar geleden… wat een mooie dag. Hou van jou, de hele wereld vol én een beetje.’

Van harte gefeliciteerd Samantha en Daisy!

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: 'HET IS EEN JONGEN!'
Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: ‘HET IS EEN JONGEN!’
Samantha Steenwijk door het dolle: 'Baby on the way'
Samantha Steenwijk door het dolle: ‘Baby on the way’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk