100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

Samantha Steenwijk onherkenbaar op foto van 23 jaar geleden

Gister voelde Samantha Steenwijk zich nostalgisch en trok ze een paar oude fotoalbums uit de kast. Daaruit koos ze een foto van 23 jaar geleden om te delen met haar volgers op Instagram.

Anky van Grunsven

“Vandaag is het echt zo een dag om oude foto’s terug te kijken en ik wilde deze toch even met jullie delen…”, schrijft Samantha bij de foto. Op deze foto was Samantha 12 jaar oud en ontmoette ze haar grote voorbeeld Anky van Grunsven. “Als 12 jarig paardenmeisje was dit uiteraard mijn allergrootste held en éigenlijk stiekem nog steeds een beetje”, vertelt Samantha openhartig.

Onherkenbaar

Haar grote held Anky van Grunsven reageert ook onder de foto met vier hartjes. Veel van haar volgers zijn alleen niet verbaasd dat Samantha Anky van Grunsven heeft ontmoet, maar dat zij dat meisje is op de foto. Ze lijkt er namelijk helemaal niet meer op! Wel een hele leuke foto!

Ongeluk

Samantha is op dit moment nog aan het herstellen van een ongeluk met haar paard. Een paar weken geleden viel ze tijdens een ritje van haar paard en dat leidde tot een gekneusde stuit, onderste wervels en rechterenkel. Gelukkig gaat het al iets beter met Samantha.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Samantha en Daisy diepbedroefd: 'Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen'
Samantha en Daisy diepbedroefd: ‘Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk