100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: ‘HET IS EEN JONGEN!’

Maandag deelde Samantha al spannend nieuws over de komst van een kleintje en nu is hij geboren. Haar geluk kan niet op!

Samantha Steenwijk

In 2013 besloot Samantha Steenwijk dat het tijd was om haar zangcarrière een boost te geven en dus deed ze mee aan het programma Bloed, Zweet & Tranen. Vanaf dat moment leerde Nederland kennis maken met de blonde volkszangeres.

Inmiddels kennen we Samantha allemaal en zien we haar regelmatig voorbij komen in verschillende programma’s. Zo deed ze mee aan De Verraders, was ze jurylid in K2 zoekt K3 en ook jurylid tijdens De Hollandse Nieuwe.

Slapeloze nachten

Samantha deelde maandag een spannende, maar superleuke Instagramstory. ‘We gaan de 5e slapeloze nacht in met onze lieve hoogdrachtige merrie… #waakdienst. Zo spannend weer’, schrijft zij. Verder plaatste zij de sticker ‘Baby on the way’ en zij vroeg haar volgers wat zij dachten dat het werd: een merrie of hengst.

Babynieuws

Vandaag deelde Samantha geweldig nieuws. Onder een bijzondere video schrijft zij: ‘IT’S A BOY! Vanmorgen vroeg was het eindelijk zo ver. Onze merrie Rita is bevallen van een mooie hengstenzoon. Gelukkig konden we er bij zijn, wat een geluksmoment. De naam mag dit jaar beginnen met een A, B of C, dus schiet maar raak!’ Samantha’s geluk kan niet op en dat snappen wij.

Van harte gefeliciteerd!

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk door het dolle: 'Baby on the way'
Samantha Steenwijk door het dolle: ‘Baby on the way’
Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk