100%NL Magazine Saul
Zie ook:
Delen

Foto van WVL-Saul en Rafaella opgedoken als liefdeskoppel

Saul is momenteel smoorverliefd op Amy Rose, maar voorheen heeft hij jarenlang een relatie gehad met Winter vol Liefde-kandidaat Rafaella.

Winter vol Liefde

Het programma waar iedereen avonden voor thuis is gebleven en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gingen opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er helaas op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland was weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Saul en Amy Rose

Vanaf het eerste moment zagen de kijkers dat het goed zat tussen Saul en Amy Rose. Saul twijfelde nog of hij verder moest gaan met zijn ex, Raffaella, maar hij bleek toch zijn hart te hebben verloren aan de 20-jarige Amy Rose. De twee zijn smoorverliefd.

Oude foto

Op Instagram deelt Amy Rose veel van haar en Saul samen, maar degene die nu een foto met Saul plaatst, is zijn ex Rafaella. Op Instagram mogen volgers haar een vraag stellen en één van de vragen is: ‘Heb je nog oude foto’s van jou en Saul?’ Rafaella antwoordt met een foto uit 2012. Saul en Rafaella waren hier nog piepjong. Wat is dit onwijs leuk om terug te zien zeg.

100%NL Magazine Winter vol Liefde

Bron en Beeld: Instagram Rafaellaangel

Delen