100%NL Magazine Demi de Boer
Delen

SCHATTIG: Demi de Boer deelt foto’s met haar ‘mini-me’

Demi plaatst een super schattige foto samen Rémi. Wat een ontzettend mooi kiekje van moeder en dochter!

Demi de Boer

Demi de Boer kennen we als één van de zes dochters van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Met ruim 140.000 volgers op Instagram en dagelijkse foto’s en video’s, mag zij zich een ware influencer noemen. Demi plaatst regelmatig foto’s van zichzelf, maar ook van haar dochtertje Rémi Ayoki, waar zei ruim een jaar geleden voor het eerst moeder van werd. Demi kreeg haar dochtertje samen met Ronnie Flex, waar zij tot kortgeleden nog mee samen was. Op Instagram deelde het stel al een tijdje niets meer van elkaar en iets later liet Demi via een Instagramstory weten dat zij en Ronnie uit elkaar zijn.

Nieuwe woning

Nadat Demi en Ronnie uit elkaar gingen, heeft zij een nieuwe woning gezocht en gevonden. Met hulp van vrienden en familie heeft zij dit appartement opgeknapt en ingericht. Wauw! Wat is het mooi geworden.

Schattig

Demi plaatst vandaag een reeks foto’s samen met dochter Rémi. Daarbij schrijft ze: “Mini-me”. met een hartje erbij. Wat ontzettend schattig! Ook haar volgers reageren enthousiast, zo schrijft er iemand: “Oooooh wat lijkt ze op haar knappe leuke moeder zeg!.” Je ziet de foto’s hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer

Delen

Meer over Demi de Boer

SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: 'New bestie onderweg'
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: ‘New bestie onderweg’
Lees alle artikelen over Demi de Boer