100%NL Magazine Ronnie Flex en Demi de Boer
Delen

Dochtertje Demi de Boer treedt nu al in voetsporen van haar opa

Dat Demi's dochter met voetbal zou opgroeien, was gelijk duidelijk met Ronald de Boer als opa. Demi deelt nu een te schattige video, waarbij Rémi fanatiek tegen een voetbal aanschopt.

Rémi

Op 1 november 2021 zijn Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer de trotse ouders geworden van een prachtige dochter Rémi Ayoki. Zij waren dolgelukkig met de geboorte van hun dochter. Op Instagram posten ze dan ook regelmatig te leuke kiekjes en video’s van hun kleine meid! Met haar donkere haartjes en bruine ogen is ze het kleine meisje dan ook echt om op te vreten!

Voetbal

Demi en Ronnie hebben dan wel geen jongen gekregen, maar het voetballen hoort wel bij de familie, dus daarom leren zij het hun dochtertje alvast. Demi’s vader Ronald de Boer en haar om Frank de boer speelden samen velen professionele voetbalwedstrijden met en tegen elkaar. Dat het voetbalgen in de familie zit, is wel duidelijk. Terwijl Ronnie Rémi vasthoudt, filmt Demi hoe haar dochter tegen een FC Barcelona bal aanschopt. Rémi kan nog niet zelfstandig lopen, maar je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen met leren. Hoewel Rémi de bal eerst lijkt vast te klemmen met beiden benen, schopt zij er daarna fanatiek tegen aan. Wat grappig om te zien dit. Wie weet krijgt zij over een paar jaar training van haar opa.

 

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer

Delen