100pmagazine_demideboer
Zie ook:
Delen

ZIEN: de schaterlach van dochtertje Ronnie Flex en Demi de Boer

Het dochtertje van Demi de Boer en Ronnie Flex is een blije baby. Op Instagram Stories post Demi een super schattige video van haar dochter.

Rémi Ayoki

Op 1 november 2021 zag Rémi Ayoki het levenslicht. De trotse ouders Ronnie Flex en Demi de Boer waren dolgelukkig met de geboorte van hun kleine meid. Op Instagram posten ze dan ook regelmatig te leuke kiekjes en video’s van hun prachtige dochter! Met haar donkere haartjes en bruine ogen is ze het kleine meisje dan ook echt om op te vreten!

Nori

Uit een eerdere relatie had Ronnie ook al een dochter: de schattige Nori. Met haar grote donkere ogen is Nori écht een schatje die iedereen om haar vinger weet te binden. Benieuwd naar het lieve gezichtje van Nori? Die zie je hier! Nori is een echte lieve, grote zus voor Rémi. Zo legde Ronnie vorige week een heel lief tafereeltje vast waarop grote zus Nori liefdevol haar kleine zusje een knuffel geeft. Echt té cute! De video zie je hier.

Schaterlachen

De kleine Rémi Ayoki groeit als kool en leert er steeds meer vaardigheden bij. Zo kan de kleine Rémi zelfs al omrollen! Ook is Rémi al goedlachs. Op haar Instagram stories post de trotse mama Demi een té lieve video van haar dochtertje. In de video zie je hoe Demi haar dochtertje aan het lachen maakt. De kleine Rémi giert het uit! Wat een vrolijkheid!

Benieuwd naar de schattige video? Je ziet het hieronder:

Demi de Boer

Sinds kort is de bloedmooie Demi moeder. Naast leuke familiekiekjes trakteert ze haar volgers regelmatig op prachtige selfies. Zo postte ze onlangs op Instagram een nietsverhullende foto van zichzelf. De volgers van Demi vinden de foto helemaal geweldig een reageerden massaal met hartjes.

Ronald de Boer

Demi is één van de vijf dochters van Ronald de Boer. Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa!  En daar komt binnenkort dus nóg een kleinkindje bij. Foto’s van het leuke gezin de Boer zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer.

Delen

Meer over Ronnie Flex

Betekent dít dat Demi de Boer en Ronnie Flex weer een stel zijn?
Betekent dít dat Demi de Boer en Ronnie Flex weer een stel zijn?
Ronnie Flex en Demi de Boer vieren eerste verjaardag van dochter Rémi
Ronnie Flex en Demi de Boer vieren eerste verjaardag van dochter Rémi
Lees alle artikelen over Ronnie Flex