Binnenkijken in de nieuwe woning van Demi de Boer
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de nieuwe woning van Demi de Boer

Benieuwd naar de nieuwe, prachtig gestylde woning van Demi de Boer? Zij heeft alles vastgelegd op camera en dat delen wij graag met jullie.

Demi de Boer

Demi de Boer kennen we als één van de zes dochters van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Met ruim 140.000 volgers op Instagram en dagelijkse foto’s en video’s, mag zij zich een ware influencer noemen. Demi plaatst regelmatig foto’s van zichzelf, maar ook van haar dochtertje Rémi Ayoki, waar zei ruim een jaar geleden voor het eerst moeder van werd. Demi kreeg haar dochtertje samen met Ronnie Flex, waar zij tot kortgeleden nog mee samen was. Op Instagram deelde het stel al een tijdje niets meer van elkaar en iets later liet Demi via een Instagramstory weten dat zij en Ronnie uit elkaar zijn.

Nieuwe woning

Nadat Demi en Ronnie uit elkaar gingen, heeft zij een nieuwe woning gezocht en gevonden. Met hulp van vrienden en familie heeft zij dit appartement opgeknapt en ingericht. In haar Instagramstory’s liet Demi af en toe al wat beelden zien van hoe haar nieuwe woning eruit zag, maar nu deelde zij een video, waarin zij de hele woonkamer laat zien. Het is duidelijk dat Demi een goede smaak heeft voor een mooi interieur. Het valt op dat de meubels licht zijn, maar met wat donkere tinten ertussen. De woning straalt wat ons betreft veel rust uit. Iets wat Demi na deze turbulente tijd wel even kan gebruiken. Wij twijfelen er niet aan of Demi en haar dochtertje hier een mooie toekomst zullen beleven samen. Het ziet er in ieder geval prachtig uit.

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer

Delen

Meer over Demi de Boer

SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: 'New bestie onderweg'
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: ‘New bestie onderweg’
Lees alle artikelen over Demi de Boer