100%NL Magazine Helene Hendriks
Delen

SCHATTIG: Hélène Hendriks onthult haar steun en toeverlaat op Instagram!

Hélène Hendriks deelt niet heel veel over haar privéleven. Dit keer laat ze prachtige beelden zien van haar steun en toeverlaat.

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk allemaal als voormalig hockeyster en tegenwoordig als presentatrice. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat nog veel te mogen doen!

Steun en toeverlaat

Onlangs heeft Hélène Hendriks ons allemaal laten smelten met een reeks schattige foto’s van haar onweerstaanbare pluizenbol op Instagram. Haar meest recente Instagramupdate heeft de aandacht getrokken van fans en mede-BN’ers, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom! Zo schrijft Britt Dekker: “Schatje” en Floris Göbel reageert hartjes ogen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de steun en toeverlaat van Hélène? Bekijk de betoverende foto’s op haar Instagram en laat je meeslepen door de schattigheid die je dag ongetwijfeld zal opfleuren. Je ziet het hieronder.

https://www.instagram.com/p/CzL6ifFiTnw/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Hélène Hendriks

Delen

Meer over Helene Hendriks

Hélène Hendriks viert feest en deelt nooit eerder vertoonde foto's: 'Mijn allerliefste'
Hélène Hendriks viert feest en deelt nooit eerder vertoonde foto’s: ‘Mijn allerliefste’
FOTO: Hélène Hendriks poseert met grote liefde
FOTO: Hélène Hendriks poseert met grote liefde
Lees alle artikelen over Helene Hendriks