Kraantje Pappie en gezin 100pmagazine
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Kraantje Pappie stoomt dochter klaar om back-up rapper te worden!

Kraantje Pappie is volop bezig om zijn dochter Maeve alle kneepjes van het vak te leren.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is de artiestennaam van Alex van der Zouwen (1 juli 1986). Hij is bekend als Nederlands rapper en heeft een contract bij Noah’s Ark. Van der Zouwen brak door mijn zijn debuutalbum Crane. Vervolgens heeft hij nog meer succesvolle albums uitgebracht. Sinds maart 2021 is van der Zouwen onderdeel van The Streamers. 

Dochter Maeve

Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah zijn inmiddels al meer dan tien jaar bij elkaar, en nog altijd hartstikke gelukkig. Op 10 februari 2020 kregen ze een dochter genaamd Maeve Celine van der Zouwen. Kraantje plaatste destijds daarover op Instagram: ‘Alleen was ik oke, samen waren we beter, met jou zijn we compleet.’ Dochter Maeve is een echte fashion icoon en draagt de leukste outfits. Ook draagt ze vaak matching kleding met haar ouders.

Back-up rapper

Eerder deze week plaatste Kraantje een te schattige video waarin hij samen met zijn dochter Maeve aan het rappen is. Daarbij schrijft hij: “Young Maevey aka Lil Klak Klak kent hem al. Benieuwd hoe jullie deze doen tijdens de tour.” Ook veel volgers reageren onder het bericht. Zo schrijft iemand: “Lil klak klak, ik ben nu al fan.” Je ziet de video hieronder.

https://www.instagram.com/reel/C0ERfWGgzxg/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: Instagram Kraantje Pappie

Delen

Meer over Kraantje Pappie

AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto's van dochter
AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto’s van dochter
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Lees alle artikelen over Kraantje Pappie