SCHATTIG: Zo ziet de 8-jarige zoon van Nienke Plas er nu uit!
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Zo ziet de 8-jarige zoon van Nienke Plas er nu uit!

Nienke's oudste zoon is al lang niet meer zo klein en hij wordt steeds knapper. Deze foto's zijn echt om bij weg te smelten...

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: het is iedere keer weer smullen. Voorheen deelde Nienke veel foto’s en video’s waarop haar kinderen in beeld te zien waren, maar dit doet zij al een tijdje niet meer.

Frenky-Dean

Frenky-Dean, de oudste zoon van Nienke Plas, heeft jarenlang een grote rol gespeeld in de vlogs van zijn moeder. Veel volgers en fans keken de vlogs dan ook omdat deze kleine jongen zo grappig en ondeugend was. Nienke stopte een tijd geleden plots met het delen van haar kinderen en sindsdien hebben wij Frenky-Dean nog maar heel af en toe voorbij zien komen. Veel mensen denken dan ook dat Frenky-Dean nog steeds een kleine jongen is, maar deze knapperd wordt bijna 9 jaar oud.

Nienke en Resley’s zoon is al jaren fan van Ajax en hij bezoekt regelmatig een wedstrijd met zijn vader. Dit keer deelt Resley twee foto’s en wij smelten er echt bij weg. Frenky-Dean maakte na afloop van de wedstrijd nog een selfie met een voetbalspeler en hij lijkt een geweldige dag te hebben gehad. ‘Wat is fd toch een knap ventje !!!’ en ‘Ah daar is fd weer wat een knap mannetje’, zijn wat reacties en daar zijn wij het volkomen mee eens, want Frenky-Dean is hartstikke knap!

https://www.instagram.com/p/Cv3ATDBsFf4/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Resley Stjeward

Delen

Meer over Nienke Plas

Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Lees alle artikelen over Nienke Plas