100%NL Magazine zoon Linda de Mol
Zie ook:
Delen

Schoondochter Linda de Mol openlijk over Jeroen Rietbergen

Bijna de hele familie heeft zich al uitgelaten over de situatie tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen. Dit keer is het Linda's schoondochter die erover vertelt...

Familie de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Als je dacht dat het daar ophield met de familie Mol heb je het mis, want de zoon van John is Johnny de Mol! Ook een bekende in BN’er land. Hij is acteur, zanger en programmamaker.

Openhartige schoondochter

De situatie rondom Linda de Mol en Jeroen Rietbergen is veelbesproken en er iedereen heeft er zijn eigen mening over. Linda en Jeroen zijn kortgeleden, na alle misstanden bij TVOH, weer samen gespot. Linda’s dochter heeft zich hier al over uitgelaten en ook Johnny de Mol heeft zijn mening al geuit.

Dit keer is het Linda’s schoondochter Chelsey, de vriendin van Julian, die over de situatie vertelt. Zij laat weten volledig achter de familie te staan. ‘Als familie zijn we er voor Linda! En voor Jeroen. Dat doet familie als het moeilijk wordt. Dan ben je er voor elkaar!’, vertelt zij aan Weekblad Story. Het is nog niet bekend hoe haar vriend over de situatie denkt. ‘Dat is aan Julian om daar over te praten. Dat ga ik niet doen. Maar we zijn er voor hem. Dat kan ik wel zeggen.’ Wat mooi om te zien dat de hele familie elkaar door dik en dun steunt.

Bron: Weekblad Story en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol